KVADRATBYGG A/S

Frå grunnmur til møne etterstreber vi å yte den beste service 

og levere dei beste handverkstenestene våre kunder søkjer etter.


Om oss

Kvadratbygg er stolt leverandør av alle typer byggetjenester og alt innafor betong. Vi bygger eneboliger i prosjekt og på din tomt - utvikla saman med deg. 

Påbygg og rehabilitering er og en viktig del av arbeidet vårt i tillegg tek vi og på oss større bygg.

Vi er og godkjent av arbeidstilsynet for fjerning av utvendig asbestholdig byggematerialer.  

Vår historie

Kvadratbygg vart stifta i 2001 av Paul Jostein Vike, Harald Huldal, Rune Vike og Egil Vike.  

Vårt mål er at vi skal ha god og sunn økonomi, vi skal levere kvalitet til fornøgde kundar og være ein god arbeidsplass der dei tilsette har eit godt rykte.


Ta kontakt med oss for ein uforpliktande prat! 

Kvadratbygg har 15 ansatte - alle med god kompetanse, fagbrev og lang erfaring.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Her kan man si noe om at det er viktig for oss å ha fornøyde kunder, eller vi har vært heldig med å jobbe med mange kunder og at vi har vært så heldige å få dele noen av dere tilbakemeldinger.

  • Jeg ønsker å anbefale bedriften på det sterkeste. Jeg var meget fornøyd med den måten jeg ble informert om prosjektet underveis og den kundebehandligene jeg fikk. Terningkast seks fra meg!

    Kari Nordmann
  • Vi er veldig fornøyde med den jobben som ble gjort da vi bygde vårt nye hus. Vi fikk god hjelp hele veien. Bedriften var meget profesjonell og de ansatte alltid veldig hyggelige.

    Herr og fru Hansen
  • Her skriver man teksten som man har klarert med kunden om å få bruke. Man kan legge til akkurat så mange referanser som man ønsker.

    Ola Nordmann

Våre samarbeidspartnere

Vi har ett tett samarbeid med fleire leverandører, som har lang erfaring innen byggebransjen. Disse blir også involvert når du har kjøpt ny bolig hos oss.